Не сме спокойни за сигурността на д-р Ахмед Доган, той

...
 Не сме спокойни за сигурността на д-р Ахмед Доган, той
Коментари Харесай

Тимур Халилов: Не сме спокойни за сигурността на д-р Ахмед Доган

 

„ Не сме спокойни за сигурността на доктор Ахмед Доган, той сега няма защита. “

Ограничен е достъпът до имуществото на Ахмед Доган, сподели Халилов

Това декларира самостоятелният народен представител Тимур Халилов във видео, публикувано във Facebook страницата „ Движение за права и свободи пресцентър “.

Халилов добави, че от пет дни насам жителите нямат достъп до улицата в квартал „ Бояна “, където се намира сараят, до неотдавна населяван от почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган.

 Почина журналистът Иван Гарелов България 2 мин. Почина журналистът Иван Гарелов  Премиум обслужване и специфични отстъпки за потребителите на А1 с новата услуга „ VIP клиент “ Съдържание от партньори 2 мин. Премиум обслужване и специфични отстъпки за потребителите на А1 с новата услуга „ VIP клиент “  В неопределеност от три дни: Издирват 76-годишна жена с деменция България 1 мин. В неопределеност от три дни: Издирват 76-годишна жена с деменция  Наем от 50 000 лв. годишно: Как наподобяват от вътрешната страна сараите на Ахмед Доган в България 1 мин. Наем от 50 000 лв. годишно: Как наподобяват от вътрешната страна сараите на Ахмед Доган в " Бояна "  Българин умря след спор с личния състав на хотел в Турция Светът 2 мин. Българин умря след спор с личния състав на хотел в Турция  Тази сутрин 3 мин. " Елитен затвор ": Инвеститор на комплекс слага скоби на коли, отхвърля достъп на живеещите в него  Вижте кои са новите водещи на „ Преди обед “ по bTV България 3 мин. Вижте кои са новите водещи на „ Преди обед “ по bTV  Хубаво време до четвъртък, след това захлаждане Тази сутрин 1 мин. Хубаво време до четвъртък, след това захлаждане  Почина журналистът Иван Гарелов България 2 мин. Почина журналистът Иван Гарелов  Премиум обслужване и специфични отстъпки за потребителите на А1 с новата услуга „ VIP клиент “ Съдържание от партньори 2 мин. Премиум обслужване и специфични отстъпки за потребителите на А1 с новата услуга „ VIP клиент “  В неопределеност от три дни: Издирват 76-годишна жена с деменция България 1 мин. В неопределеност от три дни: Издирват 76-годишна жена с деменция  Наем от 50 000 лв. годишно: Как наподобяват от вътрешната страна сараите на Ахмед Доган в България 1 мин. Наем от 50 000 лв. годишно: Как наподобяват от вътрешната страна сараите на Ахмед Доган в " Бояна "  Българин умря след спор с личния състав на хотел в Турция Светът 2 мин. Българин умря след спор с личния състав на хотел в Турция  Тази сутрин 3 мин. " Елитен затвор ": Инвеститор на комплекс слага скоби на коли, отхвърля достъп на живеещите в него  Вижте кои са новите водещи на „ Преди обед “ по bTV България 3 мин. Вижте кои са новите водещи на „ Преди обед “ по bTV  Хубаво време до четвъртък, след това захлаждане Тази сутрин 1 мин. Хубаво време до четвъртък, след това захлаждане

„ Няма мотив, с който да убедите жител на свободна, европейска България, че той не може да влезе в тази улица, която е обществена благосъстоятелност. В парцела влизат единствено избрани лица и това, което се снима вътре нас ни интересува “, добавя Тимур Халилов.

Делян Пеевски през днешния ден резервира безмълвие

„ Всеизвестен факт е, че този дом се е обитавал от доктор Ахмед Доган в продължение на 20 години и тук се е правила активност, обвързвана с Движение за права и свободи и в този момент да се слага под подозрение, че този дом е бил населяван от него “, добави още самостоятелният народен представител.

Както bTV по-рано през днешния ден заяви, почетният ръководител на Движение за права и свободи е напуснал  сарая в столичния квартал „ Бояна “ , само че персоналните му движимости и пространствата, за които заплаща наем, са непокътнати.

В постройката апартаментът и още две пространства, които създателят на Движението употребява против към 50 хиляди годишно, са заключени.

Имотът се употребява от Ахмед Доган от повече от 20 години

Имотът на ул. „ Стар Беловодски път “ в столичния квартал „ Бояна “ се употребява от Доган от повече от 20 години и живее там през по-голяма част от годината.

Миналия месец притежателят Данаил Папазов го прикани да освободи както Боянските сараи, по този начин и морската резиденция „ Росенец “.

И през днешния ден последователи на Доган се събраха в Бояна и показаха отвращение, че полицията лимитира достъпа на жители по улицата.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР